Škola v přírodě, Tatranská Štrba, Slovensko

18.05.2015 07:09

 

 

 

 

 

            

 

POŠTA 

  

 

 

POŠTA: Škola v přírodě, Tatranská Štrba, Slovensko

Pro Toničku a Bartíčka

Katka a Danek Kulovi | 21.05.2015

Posíláme pusu do Tater. Přejeme super večerní pyžamkový bál. A pohodovou cestu domů. Budeme čekat zítra u autobusu. Pa mamka a taťka.

pro Zoinku Petruškovou

K.Švedová | 21.05.2015

Zdravíme naši milou Zoinku a posíláme ti pusinku. Denně si prohlížíme fotečky - moc hezké, poděkování paním učitelkám, jak to úžasně vymyslely.
Užij si poslední den, zhluboka dýchej, těšíme se už na tebe.

babi a děda z Dětmarovic

Pro Tomaska a Lukiska

Lucka a Pavel Hlisnikovstvi | 21.05.2015

Ahoj vyletnici. Uzijte si posledni den ve skole v prirode. Pripominam, ze zitra Vas vyzvedne babicka s dedou. Uz se na Vas moc tesi. A my s tatkou si budeme muset na mojacka pockat az do soboty. Uz se nemuzeme dockat a jsme zvedavi na vypraveni. Statnou cestu domu, pusku a pohlazeni posila mamka s tatkou

Pro Michálka

Fodorovi | 21.05.2015

Zlatíčko,včera za tebou byla babička se strejdou a zítra už přijedeš domů.Máte hezké fotky a tu vířivku by si dala i mamka.Moc se na tebe všichni těšíme! Tak poslední noc a pak hurá pro dáreček!!Moc moc pusinek posílá tatínek s maminkou a Adletka.

pro rybáře Ríšanka Sobka

Maminka, tatínek, Lukášek | 21.05.2015

Ahoj rybáři, výlet na vodopády se vám vyvedl, to musel být pořádný zážitek a ta pohodička ve výřivce, to je něco pro Tebe, co :-) Lukášek už se těší až mu všechny ty zážitky budeš vyprávět, je mu tak smutno, že Ti spinká v postýlce, hi hi :-) My se na vyprávění samozřejmě těšíme taky :-). Babička Danuška tě moc pozdravuje a všichni ti posíláme moc moc pusinek a brácha jak jinak než štípanou :-) :-) pa maminka, tatínek a Lukášek :-)

Děda Mirek a babička Marcelka

pro Ríšu Sobka | 21.05.2015

Ahoj Rišulo, pořádně si to tam užij, až se vrátíš vyrazíme na chalupu. Těší se na tebe děda Mirek s Rossinkem a pusu posílá babička Marcelka. Ahoj!

Pro naši malou breberku Zoe

Mamka, taťka, Celeste a Baboo | 21.05.2015

Ahoj breberko, zdravíme tě všichni z domečku a mooooc ti závidíme, jak si užíváš výletu. Já mám taky dneska pracovní výlet a půjčila jsem si tvoji kabelku, nevadí? Jak se vrátíš, tak půjdeme na tu velkou skluzavku do obchůdku, jo? Užij si poslední den, moc tě milujem. Papapa. Mamka, taťka a zvířátka.

Pro Toničku a Bartíčka

Katka Kulová | 20.05.2015

Ahojky sluníčka, moc nás těší, že se máte dobře. Užijte si poslední dva táborové dny. Posíláme pusku, mamka a taťka.

Pro Nikolku,Tobika a Barunku.

T+A Čmielovi | 20.05.2015

Ahoj výletníci,podle fotek vidíme,že se máte dobře a nádherně si to tam užíváte.Už se vám to sice krátí,ale ještě pořád máte spoustu času na nové zážitky.Moc nezlobte (Brambůrka)a všechny pozdravujte.A ať vám ještě zítra počasí vyjde.Už se na vás moc těšíme,a máme vás rádi!Mamka,taťka a Tomášek.

Škola v přírodě Tatranská Štrba - 3. den

D. Krainová | 20.05.2015

Milé maminky a tatínkové, babičky a dědečkové, tety, kamarádi, všechny paní učitelky,
děkujeme Vám za Vaše vzkazy a přáníčka. Moc si jich vážíme a každý večer s radostí a napětím čekáme Vaše nové zprávy.
Určitě Vás zajímá, jak jsme strávili dnešní den. I když teď se kolem nás žene bouřka, celý den nám počasí dopřávalo a tak jsme si opět užívali všech krás, které nám příroda poskytuje. Zubačkou na Štrbské pleso, vláčkem do Smokovce, pozemní lanovkou na Hrebienok, odtud pěšky na Bilíkovu chatu a k vodopádům - to byl program dnešního dne. A představte si, že jsme stále neměli dost a síly nám stačily i na vířivku, těm starším dokonce na krátkou saunu. Myslíte, že se nám chce spát? Škoda, že nevidíte, jaká nálada u nás vládne. Stále nalézáme nové poklady a doufáme, že zítra najdeme ten největší. Jsme hodní a ukáznění a co Vám hlavně chceme říct: „Maminko a tatínku, mám Tě moc rád!

<< 1 | 2 | 3 | 4 >>

Přidat nový příspěvek